ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τρόπος - χρόνος - κόστος αποστολής και παράδοσης προϊόντων

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3€ για αποστολές στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Στην περίπτωση που η αξία των αγορών ξεπερνάει τα 49€ η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας ACS courier σε 1-5 εργάσιμες μέρες.

Το www.kohili.gr δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση αντικαταβολής, υπάρχει επιπλέον κόστος 2 Ευρώ.

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€ read
el / en public

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Προϊόντα Καλαθιού
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
0.00€
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
3€


ΣΥΝΟΛΟ
3.00€
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΧΡΩΜΑ
ΜΕΓΕΘΟΣ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
- +
ΤΙΜΗ
0.00
ΣΥΝΟΛΟ
0.00
ΑΝΑΝΕΩΣΗ
el en
ΑΡΧΙΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 3600
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ακύρωση Φίλτρων
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το κοχύλι μας

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε στο άκουσμα της λέξης κοχύλι; Καλοκαίρι; ατέλειωτες βόλτες στη θάλασσα και ξέγνοιαστα παιχνίδια στην αμμουδιά; Για μας σίγουρα το κοχύλι μας είναι το ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι μας. Με γνώμονα την αγάπη μας, τόσο για το καλοκαίρι, όσο και για τη μόδα δημιουργήσαμε το 2015 ένα χώρο με άκρως καλοκαιρινή και μίνιμαλ διάθεση στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Η φιλοσοφία μας είναι η ανάδειξη και στήριξη των Ελλήνων σχεδιαστών και γενικότερα της ελληνικής βιομηχανίας μόδας. Η αισθητική και η ποιότητα των Ελλήνων σχεδιαστών εκτιμήθηκε πολύ γρήγορα από το αγοραστικό κοινό τόσο της Χαλκιδικής, όσο και των επισκεπτών της και ως εκ τούτου, έγινε πλέον επιτακτική η ανάγκη της δημιουργίας ενός eshop, οπότε να μαστε. Αποφασίσαμε το γραφείο μας, να είναι ανοιχτό και να λειτουργεί και σαν showroom, ώστε να μπορούν οι πελάτες μας να μας επισκέπτονται και να βλέπουν και από κοντά τα προϊόντα μας. Κάθε παραγγελία φτιάχνεται με πραγματική αγάπη, αγάπη για τη μόδα, αγάπη για εσάς.

KOHILI COLLECTION